De vele toepassingen van hout

a

De vele toepassingen van een houten vloer

Houten vloerdelen zijn tegenwoordig in elke woning toepasbaar, en bovendien ook nog in elke ruimte. Een houten vloer in de zitkamer kennen we allemaal, maar tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden. Denk hierbij dan ook aan de keuken, trap of zelfs de badkamer. Door de juiste afwerking met een hard wax olie of de in de fabriek aangebrachte UV olie afwerking is het hout ook beschermd tegen vocht. Door het toepassen van de vloerdelen in de diverse ruimtes ontstaat er een prachtige eenheid die luxe uitstraalt. Er ontstaat zo een eenheid, rust en ruimte in je woning. Verder is een houten vloer met de juiste afwerking ook te gebruiken in een kantoor- , winkel- of andere bedrijfsruimte. Door het juiste onderhoud zal je vloer lang mooi blijven.

In woningen waar de luchtvochtigheid sterk kan schommelen, of in een nieuwbouwwoning, zijn de lamel parketten de meest geschikte vloeren. Door de minimale werking van deze vloerdelen en de juiste legmethode zullen de vloerdelen mooi tegen elkaar aan blijven. Massieve vloeren kunnen op den duur gaan schotelen door uitzetten of naden krijgen en scheuren door krimp.

Vloerdelen worden tegenwoordig niet alleen maar als een vloer gebruikt, maar ook als wand- en plafondbekleding bijvoorbeeld. Voor inspiratie vind je veel voorbeelden hiervan op onze social media.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.