Aanvraag formulier 

Geachte klant,

Dank u voor het kiezen van Parket Onderhoud Centrum voor uw vloeronderhoudsbehoeften. Wij waarderen uw vertrouwen in onze diensten en zijn verheugd u als gewaardeerde klant te hebben.

Met betrekking tot onze Vloeronderhoudsservice met abonnementen willen we u op de hoogte stellen van het automatische afschrijvingssysteem dat we gebruiken om de betalingen te verwerken voor uw gekozen abonnement. Met dit systeem kunnen we ervoor zorgen dat uw onderhoudsplan naadloos en zonder onderbrekingen wordt voortgezet, zodat uw parketvloer in optimale conditie blijft.

Door het inschrijven op ons Vloeronderhoudsabonnement gaat u akkoord met de volgende voorwaarden van het automatische afschrijvingssysteem:

  1. Betalingsfrequentie: De betalingen voor uw gekozen abonnement zullen automatisch worden afgeschreven van de door u verstrekte betaalmethode op de door u geselecteerde betalingsfrequentie (bijvoorbeeld maandelijks, per kwartaal, etc.).

  2. Facturatie: Voorafgaand aan elke afschrijving ontvangt u een factuur per e-mail, waarin de details van de te incasseren betaling worden vermeld.

  3. Aanpassingen en opzegging: Indien u wijzigingen wenst aan te brengen in uw abonnement, of als u het abonnement wenst op te zeggen, dient u dit ten minste 1 vóór de volgende geplande afschrijving schriftelijk aan ons kenbaar te maken via contactgegevens.

  4. Betalingsgarantie: Parket Onderhoud Centrum zorgt ervoor dat alle betalingen met de grootst mogelijke zorg en beveiliging worden verwerkt. U kunt erop vertrouwen dat uw persoonlijke en financiële gegevens met uiterste vertrouwelijkheid worden behandeld.

  5. Ongeldigheid van betaling: In het geval dat een afschrijving wordt geweigerd door uw bank of financiële instelling, zullen we proberen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Houd er rekening mee dat herhaalde weigeringen kunnen leiden tot onderbrekingen van uw onderhoudsservice.

Door het gebruik van ons automatische afschrijvingssysteem proberen we ervoor te zorgen dat uw parketvloer in topconditie blijft zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het handmatig verwerken van betalingen.

Mocht u nog vragen hebben of hulp nodig hebben bij betalingsgerelateerde zaken, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.
We staan altijd klaar om u van dienst te zijn.

Met vriendelijke groet, Het Parket Onderhoud Centrum Team